Machinepark

Ons machinepark voor alle werkzaamheden met metaal

Posseth beschikt over een modern machinepark. Werkplaats machinepark Posseth MontageVoor alle uiteenlopende metaalbewerkingen beschikken wij over de juiste machines en gereedschap. Wij produceren en monteren uw transportkar, luifel, uw constructie onderdeel of frame in onze eigen werkplaats met onze eigen vakmensen.

We werken afhankelijk van de opdracht ook op locatie. 
Onze machines beschikken over een grote productiecapaciteit. Maar ook stukswerk en series is natuurlijk mogelijk.

Wij werken met diverse metaalsoorten

Wij werken met onder andere metaal, RVS, aluminium, koper en messing. Indien nodig adviseren wij u over de meest geschikte metaalsoort. Wij hebben een duurzaam contact met onze toeleveranciers.

U heeft een grote opdracht binnengehaald?

Gefeliciteerd! Maar het is altijd mogelijk dat u niet de capaciteit en de mensen in huis hebt om deze grote opdracht in eigen beheer te realiseren. Graag helpen we u in de vorm van ondersteuning. Wij maken voor u enkele onderdelen, het seriewerk of stukswerk. Wij doen namelijk graag het werk dat u niet kunt. Of waarvoor u te weinig productiecapaciteit in huis heeft. Bekijk eens de projecten die wij hebben uitgevoerd.

Posseth Montage sluit aan bij uw wensen

Kortom wat uw wensen van metaal ook zijn, met onze machines en mensen voeren we uw opdracht snel en flexibel uit. Informeer eens wat de mogelijkheden zijn.

Bij projecten ziet u enkele voorbeelden van projecten die wij voor uiteenlopende opdrachtgevers hebben uitgevoerd.