Certificering

Certificering – Erkend leerbedrijf

Certificering -erkend leerbedrijf - VCA - BHV Posseth Montage

Wij leiden eigen mensen op.

Posseth Montage is als leerbedrijf erkend door Kenteq.
Met de juiste mensen en vakmanschap richten wij ons op een gezonde en succesvolle toekomst als metaalbedrijf. Ons bedrijf beschikt over vakmensen èn over alle werkplaatsen met machines en gereedschap waarmee we diverse soorten metaal (ijzer en edelmetalen) kunnen bewerken en verwerken.

We leiden eigen vakmensen op

We zijn gecertificeerd en voldoen dus aan de eisen waaraan een leerbedrijf moet voldoen. Daarom leiden we zelf onze mensen op. Zo krijgen we vakmensen die passen bij ons bedrijf en onze ambities.

Meer weten over een leerbedrijf of over studiemogelijkheden?

Certificering medewerkers

Onze medewerkers zijn allen VCA gecertificeerd. VCA staat voor VGM Checklist Aannemers. Deze certificering houdt in dat wij onze werkzaamheden aanpassen aan eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu (VGM). Deze certificering betekent voor onze klanten dat het uitbestede werk zodanig wordt uitgevoerd dat veiligheid, gezondheid en milieu niet in gevaar komen. Een extra zekerheid voor u.

Veiligheid voor mens en milieu staat voorop

Bij al onze werkzaamheden op locatie of in onze werkplaats houden wij rekening met de veiligheid en gezondheid van mens en milieu. Wij hanteren dan ook de regels die binnen onze branche gelden. Een aantal medewerkers van Posseth Montage zijn ook opgeleid als Bedrijfshulpverlening. Veiligheid voor mens, omgeving en milieu staat bij Posseth voorop.

Meer weten over certificering, veiligheid, een leerplek of over andere zaken? Neem contact op.