Over Posseth

Posseth Montage, sinds 1994 actief voor tevreden klanten

Posseth heeft veel ervaring met metaalbewerking.
Klein begonnen als ondersteuning voor bedrijven die vaak tijdelijk extra hulp nodig hadden. Door snel en goed werk af te leveren en op de wensen van de klant in te spelen, is ons netwerk van trouwe klanten gebleven en gegroeid. Daar zijn we trots op.

Posseth Montage Dronrijp

Van sta-opstoelen, luifels tot machines

Wij kunnen veel met metaal. We maken bijvoorbeeld complete sta-opstoelen. Van de diverse onderdelen tot de complete assemblage van de stoel. Maar ook bouwen en monteren we complete machines waaronder landbouwmachines.

Ook het maken van een reeks ziekenhuisbedden kan een opdracht zijn of de productie van een aluminium gevelluifel. Van stukswerk tot een grote serieopdracht. Onze machines bieden een grote productiecapaciteit, maar we schakelen snel als de opdracht kleiner is. Iedere opdracht wordt snel, met passie en zorg uitgevoerd.

Creatief, flexibel in oplossingen met metaal

We komen met creatieve oplossingen als u als klant dat vraagt. We denken mee. We voeren alle soorten werkzaamheden uit in onze eigen werkplaats. Met ons eigen machinepark, onze eigen gespecialiseerde vakmensen. Kortom we produceren alles van ijzer tot edelmetalen (zoals RVS, koper, messing en aluminium) in eigen beheer, onder één dak. En dat scheelt want we hanteren korte lijnen.

Opdrachtgevers door geheel Nederland

Posseth Montage werkt voor diverse grotere maar ook kleinere opdrachtgevers. Zoals voor metaalbedrijven, producenten van landbouwvoertuigen en -machines, transportbedrijven, constructiebedrijven, maar ook voor toeleveranciers in de meubelindustrie en scheepvaart. Onze opdrachtgevers zijn gevestigd door geheel Nederland. Wij voeren uw opdracht uit in onze werkplaats of op locatie.

Prijs versus kwaliteit

Alle opdrachten voeren we uit in eigen werkplaats, met eigen middelen en mensen. We kunnen snel schakelen en efficiënt onze opdrachten uitvoeren. Wij leveren dan ook kwaliteit voor een concurrerend tarief.

Meer weten over onze werkwijze? Informeer eens bij Posseth Montage wat we voor u kunnen betekenen.